30.8 C
Skopje
Saturday, June 15, 2024

Викенд програмата на „за заедничка Македонија“ збогатена со велосипедска патека на државноста

Граѓанската организација „за заедничка Македонија“ организираше велосипедска патека – патека на државноста во рамките на нивната викенд алтернативна програма. Тие со своите велосипеди тргнаа од збирното место кај фонтаната во Градскиот парк.

Рутата започна од Градскиот парк, па преку Владата заврши пред Собрание.

поврзани објави

Последни објави