Mon. Oct 2nd, 2023

Колумбиската новинарка Алехандра Омане Руиз го одржа својот збор, дека ќе се соблече гола за фотосесија на Сохо откако нејзиниот омилен тим Депортиво Кукута ќе избори пласман во најсилната фудбалска лига на Колумбија.

Два месеци по пласманот на нејзиниот тим во елитата, новинарката го исполни ветеното. Погледнете…

By D.S

Leave a Reply

Your email address will not be published.