37.8 C
Skopje
Sunday, July 14, 2024

Коцевски: Гази Баба оди на нова историска победа за мајка Македонија!

Вечерва се оддржа редовна седница на општинскиот комитет од која испраќаме силна порака дека: Гази Баба е подготвена за нови победи‼️

Татковината не повикува да се обединиме, бидејќи за Македонија се работи‼️

Заедно со граѓаните на Гази Баба одиме на нова историска победа‼️

За нашата мајка Македонија‼️

поврзани објави

Последни објави