17.8 C
Skopje
Tuesday, April 16, 2024
Платено политичко рекламирање

Јанчев: Во Кавадарци се одбележуваат 75 години од формирањето на НАТО

Отворен ден за јавноста, организиран од Министерство за одбрана и АРМ, со кој се одбележуваат 75 години од формирањето на НАТО и 4 години од членството на Македонија [🇲🇰] во Алијансата.

поврзани објави

- Advertisement -

Последни објави