37.8 C
Skopje
Sunday, July 14, 2024

Јоци запука по СДСМ: Дај не нé смејте луџе!

Со овие ќе победувале.
Чуечеее!

❌️Чурка, ❌️Оливер Спасовски Пасошки, ❌️Венко Филипче углавен во корупции до балчак, ❌️Фатмир, ❌️Бочварски, ❌️Бисера викана Скафандер погубена во свемир, ❌️Цацка со тендерот за хеликоптери од 230 МИЛИОНИ ЕВРА, ❌️Тренчевска, ❌️оној Митре, со косата ко лик од бакалница од 1972, што мери рефус шеќер и брашно на железна вага…

Дај не нé смејте луџе!

поврзани објави

Последни објави