15.8 C
Skopje
Monday, May 27, 2024
spot_img

Со задоволство се сретнав со Оџа Бајрам Бејта во с. Идризово, по повод Рамазан Бајрам, да ја изразиме слогата и заедништвото во овие празнични денови. Ние сме едно општество со еднакви можности за сите и одиме кон европска иднина заедно со нашиот претседател Стево!

Со задоволство се сретнав со Оџа Бајрам Бејта во с. Идризово, по повод Рамазан Бајрам, да ја изразиме слогата и заедништвото во овие празнични денови. Ние сме едно општество со еднакви можности за сите и одиме кон европска иднина заедно со нашиот претседател Стево!

поврзани објави

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Последни објави