fbpx
16.8 C
Skopje

ВИДЕО КОЕ ЌЕ ВЕ РАСПЛАЧЕ: Колку е голема твојата добрина?

АКТУЕЛНО

Што добиваме ако бидеме меѓусебно солидарни, што добиваме ако меѓусебно си помагаме и што всушност, претставува добрината и хуманоста на еден човек?

Хуманоста а воедно и добрината на еден човек е ретка птица која лета во рамките на страдањето на луѓето. Таа не се искажува само со пари. Некогаш и топлиот збор може да му помогне некому. Вашата поддршка на луѓе кои се во тешка ситуација, утешните зборови, сето тоа е хуманост.

Ова видео нека биде инсипирација и мотив плус да бидете добри луѓе, да помагате и да бидете хумани. Хуманоста не е само да дадеш пари некому, хуманоста е дарување прегратки, дарување љубов, дарување храна, дарување разговор, дарување облека, крв, хуманоста е одлика на човек со големо срце.

https://www.facebook.com/seen.everything/videos/1096481673789702/?hc_ref=NEWSFEED

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -