Sun. Oct 1st, 2023

На официјалниот Јутјуб канал на „Game of thrones“ се појави и првиот официјален трајлер за новата сезона на серијата.

Промотивното видео не разјаснува буквално ништо, само ги прикажува ликовите Денерис, Џон Сноу и Церсеи. Единствено што е јасно е дека мајката на змејовите Таргеријен веќе се наоѓа во родното место „Dragonstone“.

Примерата на новата сезона на „Игра на тронови“ е закажана за 16. јули оваа година.

https://youtu.be/JxWfvtnHtS0

By kiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.