fbpx
18.8 C
Skopje

Детски мјузикл насловен под името „Приказна од земјата Музикалија“ во Кавадарци

АКТУЕЛНО

Детски мјузикл насловен под името ‘’Приказна од земјата Музикалија“ синоќа изведен во салата при Домот на културата во Кавадарци.

Режисерот на овој мјузикл е на Александар Малинков.Кореографијата е на Билјана Грозданова , а  текстот на Силвана Атанасова. Режисерот нагласи дека пораката на оваа претстава е да жириме мир слога и позитивна енергија

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -