8.8 C
Skopje
Thursday, February 22, 2024

Секоја жена после секс, сака само едно нешто

После предиграта и сексот, многу мажи забораваат на важен сегмент, кој жената често може да ја остави разочарана, без разлика дали за време на сексот се чувствувала одлично.

Според истражување во кое учествувале 2.400 жени, 70% се изјасниле дека после секс очекуваат да останат заедно со својот партнер, каде заедно ќе ги поминат барем и следните 5-10 минути.

Овој број на жени истакнал дека за време на сексот е важна техниката, големината на пенисот, вниманието, но подеднакво важно е и начинот на кој партнерот ќе се однесува по сексуалниот чин.

Жените признале дека по сексот се чувствуваат ранливи и незаштитени, поради што очекуваат прегратки и бакнежи од машкиот пол, што за нив би значело и дека некој мисли на нив.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -