Fri. Sep 22nd, 2023

Политичар од Тајван, Тунг Хсианг кој почина на 76. годишна возраст, имал погреб кој ретко се гледа, откако неговиот син изнајмил 50 стриптизети, кои танцувале на отворено, стојеќи врз автомобили.

Со ваквиот потег, целосно бил блокиран сообраќајот, откако по поворката на неговите роднини и пријатели, следувала колона од околу 200 возила, од кои 50 џипови врз кои имало стриптизети кои танцувале.

Наместо тага, синот на политичарот решил својот сакан татко во вечното живеалиште да го испрати со гласност, а погребот е прикажан како прослава за неговите достигнувања како политичар во земјата.

https://youtu.be/8xFMcTJD80Q

By kiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.