Mon. Oct 2nd, 2023

Аца Лукас честопати настапува во странство и повеќето време го минува во хотелски соби но за празниците тој ја користи секоја прилика за да биде дома со своите најблиски.

Аца во овој дом живее со својата сопруга Соња и ќерките Викторија и Софија.

Уредувањето на станот Аца го препушта на својата сопруга, која очигледно има вкус за дотерување на домот.

By Dejan

Leave a Reply

Your email address will not be published.