Mon. Oct 2nd, 2023

Принцот Хари заради тоа што неможеше да биде заедно со неговата девојка за католичкиот божиќ тој реши да и се извини на начин кој што неможе да се купи и да се однесе дома.

Тој заедно со неговата девојка Mеган Маркл заедно ја дочекаа Новата година а потоа отпатуваа во Норвешка каде уживаа во погледот на поларната светлина. Хари се потруди ова нивно прво заедничко патување да остане незаборавно.

,,Даде се од себе овој одмор Меган никогаш да не го заборави. Сакаше да направи нешто романтично и посебно за нив”-вели извор за “The Sun”.

 

By Dejan

Leave a Reply

Your email address will not be published.