fbpx
17.8 C
Skopje

Апел за помош на Сара Ѓорѓиевска

АКТУЕЛНО

Почитувани пријатели и познаници,

На нашата ќерка Сара и претстои третман со зрачна терапија на универзитетската клиника во Ессен Германија, поради резидуа на туморот.
Благодарение на Фондот за здравствено осигурување, лекувањето ќе биде на товар на државата, но сепак на нас остануваат трошоците за престојот во наредниот период.
Би ве замолиле доколку сте во можност да ни помогнете околу обезбедување на потребните средства.
Оној кој не е во можност финансиски да помогне, доволно ќе биде да ја сподели оваа порака на својот ѕид.

Од срце Ви благодариме, Господ да Ве благослови и да ви подари здравје и мир.

Со почит, родителите на Сара.

Трансакциска с-ка
Стопанска банка.
Сара Ѓорѓиевска
200002201109539 на Стопанска банка.
Бул.Ј.Сандански 112-2-21

За донации од странство:

Sashko Gjorgjievski
str. Sava Kovachevikj 47zh 1/32
Stopanska banka AD – Skopje,
IBAN Code MK 07200003162503893
SWIFT STOBMK2X

Да помогнеме!

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -