Sun. Sep 24th, 2023

Многу од мажите често се жалат поради недостиг на секс. Тоа е така бидејќи поголемиот дел од машката популација се лепат на жени кои се тешки за добивање, наместо да ја одберат онаа вистинската.

Жените кои се незадоволни со својот живот
Жените кои не се задоволни од својот живот, најчесто знаат да побегнат од реалноста па така стануваат лесен плен на заводниците кои се во потрага по авантура. Доволно ќе бидат само неколку убави зборови, па тогаш ќе се најдете во центарот на нејзиниот свет додека таа се наоѓа меѓу облаците. Но доколку не внимавате со оваа постапка може и да предизвикате принудно „слетување“, па така нејзиниот живот да и се чини многу полош од порано.

Депресивна жена
Сите од нас познаваме барем по една личност од понежниот пол која постојано е депрезивна и знае да предизвика драми онаму каде што г нема. Овие жени се лесни мети за мажите. Тие во нив гледаат како спасители, но среќата која ја наоѓаат во нив за кратко време повторно се претвора во депресија. Заводникот ќе побегне, а таа пак ќе биде депресивна, но овој пат со причина.

Жена која сака да им „погоди“ на сите
Личностите кои постојано се трудат да им угодуваат на останатите околу нив се исто така лесна мета за љубовниците. Таквата жена се чувствува многу добро во друштво со мажи и сака да се грижи за неговите потреби. Уште по самото негово повлекување и непокажување на внимание, таа со сите сили ќе почне да се бори за неговата наклонетост. Тоа е единствениот начин да се чувствува сакано.

Жените на кои сексот им претставува „оружје“
Многу од жените веднаш ќе скокнат во кревет со маж, бидејќи сексот е начин на кој ти се чувстуваат сакани. Заводниците ги искористуваат овие жени за секс, а жените тогаш емотивно се врзуваат за нив, па во поголемиот број на случаи ќе останат разочарани.

Жена која има бујна фантазија
Овие жени се најлесен плен за заводниците. Тие веруваат во секаков вид на приказни. Можете да и ветувате мед и млеко и сето тоа без да го остварите. Таа во својата глава ќе си создаде слика на која ќе се надева, иако на крај ќе остане разочарана.

By D.S

Leave a Reply

Your email address will not be published.