fbpx
-6.2 C
Skopje

Пауло Коељо за нашите сништа

АКТУЕЛНО

“Универзумот секогаш ни помага да се бориме за нашите сништа, без оглед колку глупави ни се чинат. Бидејќи тоа се наши сништа, и само ние знаеме колку скапо не чинело што сме ги сонувале.”

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -