17.8 C
Skopje
Tuesday, April 16, 2024
Платено политичко рекламирање

Спасовски: Обвинетите не можат да ја напуштат државата!

Oбвинетите не можат да ја напуштат државата, ниту со лична карта, ниту со дипломатски пасош, вели министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.

„Постојат лични податоци на граѓаните кои се декларирани во системот на МВР и со тоа нема опасност од бегање“, вели Спасовски.

поврзани објави

- Advertisement -

Последни објави