Fri. Sep 22nd, 2023

Утре во Франција започнува Светското првенство во ракомет за мажи а како што е познато дел од него ќе биде и селекцијата на Македонија.

Вечерва едно од најголемите туристички обележја во Париз, Триумфалната порта беше обоени во националните бои на нашата држава, црвена и жолта.

Што се однесува до натпреварувачкиот дела за нашата селекција, избраниците на Лино Червар Мундијалот го отвараат во четврток со мечот против Тунис.

By s.s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.