21.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

Урнебесна реакција на папагал на ритамот на мини барабан (ВИДЕО)

Оваа симпатична птица го изненади својот сопственик кога со својот клун почна да куца со истиот ритам како него во мини барабан.

Симпатично е што папагалот со својата игра реагира на секој удар на барабанот на својот сопственик. Погледнете го ВИДЕОТО – не се сомневаме дека и вас оваа птица ќе успее да ве насмее.

поврзани објави

Последни објави