35.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Квиз: Можете ли да ги погодите филмовите само според една илустрација?

Некои гледаат филмови за забава, а некои пак наоѓаат инспирација во нив. Трети – гледаат од што мораат за да бидат во тек со работите…

Едни се опседнати со нив и ги имаат изгледано сите популарни филмови, а други, гледаат само кога одат во кино.

Но, за оние кои се вистински љубители, сигурно можеме да кажеме дека ликовите им се останати во сеќавање многу добро.

Па да провериме дали сте вистински љубител на филмови? Ќе успеете ли да ги погодите филмовите само според една илустрација која ги опишува?

Кликнете на сликата за да го дознаете точниот резултат.

Квиз: Можете ли да ги погодите филмовите само според една илустрација?

1.

Фото 1

2.

Фото 2

3.

Фото 3

4.

Фото 4

5.

Фото 5

6.

Фото 6

7.

Фото 7

 

Резултати:

Прва слика – Guardians of the Galaxy

Втора слика – Titanic

Трета слика – Leon – The Professional

Четврта слика – Four rooms

Петта слика – The Prestige

Шеста слика – Terminator 2 – Judgment day

Седма слика – Seven

 

Црнобело

поврзани објави

Последни објави