11.8 C
Skopje
Monday, May 27, 2024
spot_img

Како да дознаете дека не сака секс со вас?

Понекогаш двајца партнери знаат да ја загубат меѓусебната комуникација, да се оддалечат и да заборават на секс, иако остануваат во врска и натаму чувствуваат љубов еден кон друг.

Сепак, доколку едниот партнер посакува да има секс, а другиот не, тоа многу лесно може да се забележи по две ситуации. И доколку тоа е вистина, можеби и натаму ве сака, но само нема мотив да има сексуален однос со вас.

Пред спиење, помеѓу телевизија и секс, одлучува да го држи далечинскиот управувач

Можеби еден од партнерите е голем љубител на спортот или пак филмската индустрија. Но, доколку почесто се случува партнерот да се одлучува за далечинскиот управувач наместо за секс, тогаш мора да сфатите дека не сака да има секс со вас.

Негрижа кон хигиена

Доколку вашиот партнер повеќе не се тушира толку често, одбегнува бричење, сеедно му е како ќе биде облечен пред вас, треба да знаете дека не е премногу загреан за секс.

поврзани објави

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Последни објави