fbpx
4.8 C
Skopje

Апел за помош на Стефан Мелник

АКТУЕЛНО

Стефан има 9 години и не оди на училиште бидејќи го загуби видот на двете очи. Во недела тој мора да замине за Русија. Операцијата чини 10.000 евра, мора да се стават импланти во очите кои со помош на матични клетки ќе му помогнат да го врати видот. 100 денари за сите нас е кутија цигари или едно одење на кафе но, на ова мало злато тие 100 денари ќе му помогнат да го погледне светот.

Да помогнеме со донација на 143 488 за сите оние кои се на ВИП и 070 143 122 за оние на ТЕЛЕКОМ.

Трансакциска сметка АД. Комерцијална банка

300001000025028

Стефан Мелник

Скопје Хуманитарна сметка

Ви благодараме од срце!

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -