8.8 C
Skopje
Thursday, February 22, 2024

Малчески: Ти, Никола и полтроните околу тебе ја уништивте партијата

Самоил Малчевски го објави следниот фејсбук статус, по говорот на Никола Груевски на конгресот во Валандово.

„Груевски: “Чувството и информациите од сите страни беше дека по подолг временски период, голем број наши функционери, на различни нивоа, од различни мотиви и цели, извршија класично предавство на партијата, и тоа има значаен удел во крајниот резултат.”

НЕ, НЕ, НЕ класично предавство изврши Груевски ти и тие полтроните околу тебе!
Ти не се штедеше додека ги уништуваше вмровците! Не прогонуваше каде и да стигнеш!
Ти во партијата внесе еден куп луѓе со сомнителна идеологија и сомнителни биографии, отпадоци прибрани од секаде!

Не пробувај да се переш сега, касно е, ВМРО ДПМНЕ го уништи ти, ти и само ти!“

Груевски: "Чувството и информациите од сите страни беше дека по подолг временски период, голем број наши функционери, на…

Posted by Samoil Malcheski on Saturday, December 23, 2017

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -