35.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Застој на сообраќајот кај Стража поради снег

Повторно потешкотии на патниот правец Кичево-Гостивар, кај превојот Стража, поради ложите временски услови. Неколку камиони останаа целосно заглавени во снегот, додека пак автомобилите со помали потешкотии успеваат да поминат.

Информации од АМСМ се уште нема за тоа дали сообраќајот кај Стража е нормалициран и во кое темпо се одвива.

поврзани објави

Последни објави