fbpx
16.8 C
Skopje

(ФОТО) МБП Кочани подари новогодишни пакетчиња на децата од училиштата Малина Поп Иванова и Крсте Петков Мисирков

АКТУЕЛНО

По повод новогодишните и божиќните празници, Здружението за Македонско- Бугарско пријателство Кочани ги посети  основните училишта Малина Поп Иванова- Кочани и Крсте Петков Мисирков- Оризари. Претставниците на Здружението  подарија новогодишни пакетчиња на паралелката со посебни образовни потреби во О.У. Малина Поп Иванова и на првоодделенците во Крсте Петков Мисирков. Членовите на огранокот во Кочани се заблагодарија за убавиот пречек од страна на наставниците и дечињата и им посакаа многу здравје,среќа,успеси, во новата година!

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -