fbpx
19.8 C
Skopje

Играње Кено со стратегија

АКТУЕЛНО

Во некои казина можно е да играте на специјано дизајнирани машини за Кено. На тие машини играчите чекаат да заврши тековната игра и слободно може одма да започнат нова. Со ваквите машини се избегнува потребата од Кено тикет затоа што тие работат на принцип исто како и онлајн кеното. Апаратите работат на принцип како и онлајн казината, игрите започнуваат последователно. Играње Кено со стратегија е доста популарно меѓу играчите.

Играње Кено со или без стратегии

Кога ќе се спомене ова мислењето на играчите најчесто е поделено. Има такви кои тврдат дека може да има повторувања во броевите, но тука е и спротивната страна која тврди дека се работи за игра на чиста среќа. Како и да е, за да се игра со стратегија мора играта да започнува последователно односно по завршување на една партија да почне нова. Тоа е случај кај онлајн казината.

Играње Кено

Правилата за Кено се слични но сепак има разлики од казино до казино. Кај онлајн казината претежно се потполно исти, освен што има наведено неколку правила за интернет исплата. Да се запознаете со нив може на сајтот од казиното. Во FAQ документот се детално наведени, и мора да се придржувате до нив. Оваа игра е многу едноставна и лесна за играње. Кога станува збор за играње Кено, во правилата нема наведено дека не смее да играте со стратегии. Па така слободно може да испробате некоја ваша развиена стратегија.

А доколку сметате дека стратегии не може да функционираат во оваа игра на среќа. Тогаш со малку среќа и пресметки на веројатноста може да освоите големи добивки. Во Кеното има 80 броеви, а 20 од нив се извлекуваат. Вие може да погаѓате од 1 до 10 броеви, па според тоа веројатноста е на ваша страна. Со малку упорност, внимателност и логика може да се оставарат одлични добивки. Како што знаеме кај оваа игра коефициентите се одлични а со тоа и евентуалните добивки.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -