Sun. Sep 24th, 2023

БМВ претставува еден од најатрактивните и најлуксузните автомобили на пазарот.

Видете како изгледа новиот седан „БМВ Серија 1“.

https://www.youtube.com/watch?v=XFfnNyUUHTs

Leave a Reply

Your email address will not be published.