Mon. Oct 2nd, 2023

Укината е забраната за движење на тешки товарни возила на патниот правец Маврово – Дебар, соопштуваат од „Македонија пат“.

Сообраќајот низ државата и понатаму продолжува да се одвива отежнато поради влажните коловоз кои се покриени со редок снег. Интензинетот на сообраќајот е умерен, а застој на граничните премини засега нема.

By D.S

Leave a Reply

Your email address will not be published.