Mon. Oct 2nd, 2023

Општина Центар со реакција на прес конференцијата на Васко Робовалиев.

„ВМРО-ДПМНЕ во очај и страв од поразот кој ги чека на локалните избори, проложува безочно да лаже.

Центар, според реакциите на граѓаните, е најдобро исчистената општина во Скопје и ВМРО-ДПМНЕ со тоа не може да се помири.

Но овојпат, лагите отидоа предалеку. Градоначалникот ниту престојувал во хотелот кој се споменува ниту е надвор од земјата.

За изнесената клевета, гласноговорникот Васко Робовалиев ќе добие тужба.

Веруваме дека нема да биде проблем за плаќање на казната, со оглед на фактот што неговата партија, само преку општинскиот буџет, испра преку 55 милиони во споменици и барок во општина Центар“, се вели во реакцијата на Општина Центар, на прес конференцијата на Васко Робовалиев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.