30.8 C
Skopje
Thursday, June 20, 2024

Георгиевски: Со билатералните разговори со Грција влеговме во една дипломатска замка!

Претседателот на ВМРО НП Љубчо Георгиевски на својот фејсбук профил пишува дека билатералните разговори со Грција, придонеле за влегување на Македонија во една дипломатска замка. 

ЕВЕ ШТО НАПИША ГЕОРГИЕВСКИ: 

Имам чувство дека со билателарните разговори со Грција влеговме во една голема дипломатска замка.Што поскоро треба да се вратиме на Нимиц и да се побара тој да ги дава предлозите а добро е тој и да ги води преговорите.

Имам чувство дека со билателарните разговори со Грција влеговме во една голема дипломатска замка.Што поскоро треба да се…

Posted by Ljubco Georgievski on Saturday, March 24, 2018

поврзани објави

Последни објави