Fri. Sep 22nd, 2023

Еден од најдобрите ракометни бекови кој некогаш заиграл за македонската репрезентација, Наумче Мојсоски утрово по втор пат стана татко, а среќната вест ја сподели на социјалните мрежи.

Сопругата Марија му го роди второто синче, кое ќе го носи името Стефан. Денес е среќен ден за целата фамилија Мојсоски. Нека е жив и здрав малиот Стефан, па во иднина да тргне по стапките на својот татко Наум.

By kiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.