Fri. Sep 22nd, 2023

Еден од најочекуваните паметни телефони оваа година е Samsung Galaxy S8. Се очекуваше да биде представен во Барселона, но сега готово извесно е дека ке биде прикажен на 21 април.

За разлика од HTC i Apple во Samsung  се одлучија да ги задржат основите на слушалките. Подобрувањата пристигнуваат во камерата, која има особина да го препознае објектот. Телефонот ќе има 64ГБ меморија дупло од претходниот.

 

By Dejan

Leave a Reply

Your email address will not be published.