fbpx
2.8 C
Skopje

Најдобрите 10. филмови кои ја одбележија 2016 година

АКТУЕЛНО

Слободно можеме да кажеме дека 2016 ни донесе врвни филмски достигнувања. Покрај бројните филмови кои беа прикажани во кино-салите ширум светот, најпопуларни меѓу гледачите за 2016 година се:

1. The Legend of Tarzan

2. Warcraft: The Beginning

3. Ghostbusters

4. The Magnificent Seven

5. The Jungle Book

6. X-Men: Apocalypse

7. Deadpool

8. Batman v Superman: Dawn of Justice

9. Captain Amerika: Civil War

10. Suicide Squad

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -