Sun. Sep 24th, 2023

Во средата, во 10:55 часот телефонски до екипа на Бригадата за противпожарна заштита, било пријавено дека во КПУ „Затвор Идризово“ има пожар.

Сепак, настанот не бил воопшто опасен, односно поради лошата електрична инсталација се запалила столарската работилница, но пожарот брзо бил изгаснат.

Во пожарот нема повредени, а причинета е само материјална шетата, која допрва треба да се процени.

By kiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.