3.8 C
Skopje
Sunday, December 3, 2023

ВИДЕО: Дали е можно, рапуваше 90 секунди без прекин

Речиси никој не може да издржи да зборува 10 секунди без здив, но затоа има и феномен кој успева да издржи без здив 90 секунди, за кое време рапува.

Во најавата тој кажува дека идеја добил од повеќе храбри луѓе кои ги покажале своите способности на социјалните мрежи, поради што и тој се одлучил да покаже што има.

Мислите дека е лесно, пробајте да издржите 10 секунди без здив. Да, јасно е… човекот е феномен!

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -