fbpx
11.8 C
Skopje

Злобна ѕвезда: Задолжително бегајте од овој хороскопски знак

АКТУЕЛНО

Личноста во овој знак е вистинско „ѓаволче“. Бидете внимателни и водете сметка како се однесувате во нејзино присуство. Тие се големи злопамтила и мислат само на себе. Не познава љубов, без емоции е, кај неа сексот е решението на се.

Девица доминира кога се зборува за „злобните ѕвезди“.

Девица – големо злопамтило

Себична и критична. Девицата верува дека само таа може да направи нешто како што треба и на вистински начин. Што и да направат другите, личноста во знакот Девица веднаш ќе пронајде мана. Може да биде претерано досадна инсистирајќи на разни детали, често потполно неважни.

Додека им зборува на другите што треба да прават, Девицата може да биде нетактична, подмолкна и злобна. Некои личности во овој знак се бесчувствителни и ладни. Прилично рамнодушни. Знаат да бидат големи злопамтила. Срамежливи се и некомуникативна.

Не ја познаваат љубовта, без емоции се, кај нив се се сведува на секс. Толку добро глуми што со денови нема да насетите дека со денови или месеци прави калкулации дели е дојдено време да ве елеминира.

Верни се само на самите себе и тоа ги исклучува сите други луѓе.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -