Sun. Sep 24th, 2023

Лидерот на опозициската партија СДСМ, Зоран Заев по посетата на претседателот на Р. Македонија, Ѓорѓи Иванов се огласи пред медиумите.

Заев откри дека условот за добивање на мандато од страна на Иванов за формирање Влада е тоа што ќе мора да покаже листа на потписи од 61 пратеник  за коалиција.

https://www.facebook.com/zaevzoran/videos/vb.66035312931/10155086181412932/?type=2&theater

 

By s.s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.