4.8 C
Skopje
Thursday, February 22, 2024

Не се само жените, понекогаш и мажите глумат оргазам

Многумина сметаат дека само жените глумат оргазам, но тоа во пракса не е така. Се случува и мажот да глуми оргазам, покажуваат најновите истражувања спроведени во повеќе држави.

Во анкетите, иако се анонимни, мажите не сакаат многу да зборуваат за вистинските причини, но тврдат дека тоа го прават од повеќе причини, но една е најчесто употребувана.

Пред се поради алкохолот, мажите често знаат да изглумат оргазам, некогаш доколку се уморни или пак сакаат да одморат, но воедно и да не ја разочараат партнерката, која пак би се чувствувала лошо.

Според 15 годинишни истражувања, дури 28% од мажите глумат оргазам.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -