Sun. Sep 24th, 2023

Зимските радости немаа крај. Додека некои уживаат во скијање, санкање или само шетање по снегот, други својот адреналин го хранат со опасно возење по замрзнато езеро.

Овој моторџија по име Крешо Пехар со одлучи за доста екстремен потег, па откако го прилагоди својот крос мотор излезе на езерото и заедно со неговите пријатели се забавуваше.

Споменатиот моторџија сепак призна дека овој потфат го направил на сопствен ризик и апелираше ваквиот начин на возење да не го практикуваат други.

By s.s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.