3.8 C
Skopje
Sunday, December 3, 2023

За секс во Белата куќа, претседателската двојка мора да користи шифрирани фрази

Да си претседател на САД со сигурност е многу тешко во многу ситуации, но многу малку од луѓето не знаат дека една од овие ситуации е и интимниот живот. Причината – како американски претседател треба да бидеш постојано со обезбедување. Но како некој ќе постапи кога има тeлохранител, кога ќе посака да води љубов со својата сопруга?

Според информациите кои ги пренесува „Сан“ во Белата куќа одамна е разработена процедурата околу ова прашање. Имено, тие користат шифрирани зборови со своето обезбедување, па така тие ги оставаат насамо. Прашањето е дали со доаѓањето на новата претседателска двојка, Меланија и Доналд, нема да има промени во кодот.

Семејството Обама во Белата куќа користело: „Рененсанс не треба да биде вознемиривана. Таа и Ренегат дискутираат за проблеми во Босна“. Што значи тоа – Рененсанс бил тајниот збор за Мишел, додека пак Ренегат бил Барак. Босанскиот проблем всушност значело секс.

Земајќи го во предвид фактот дека Миланија Трамп е од Словенија, непознато е дали „босанскиот проблем“ ќе остане во игра. Каков ли ќе биде нивниот „проблем“ останува да видиме дали некој од медиумите ќе успее да разоткрие.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -