Fri. Sep 22nd, 2023

Додека вашето дете се научи само да си ги врзува обувките, вообичаено е потребно длабоко трпение. Но сега со помошта на 5 годишниот Колтн, кои само за една минута демонстрираше нов интересен начин како да се справувате со овој проблем.

Во видеото малиот Колтн им објасни на своите врсници ширум светот како полесно да се справат со врзувањето на своите обувки. Ова видео има повеќе од 18 милиони прегледи, а неговата мајка изјави дека секојдневно им стигнуваат пофалби и благодарност од останати родители ширум светот.

„Се обидуваме да им помогнеме на сите кои се соочуваат со овој проблем, со кого се боревме и ние“, вели мајката на Колтн.

https://www.facebook.com/ashlillard/videos/10209688595224870/

By D.S

Leave a Reply

Your email address will not be published.