Sun. Oct 1st, 2023

Гордана Јанкуловска, поранешната министерка за внатрешни работи, утрово се појави во просториите на Специјалното Јавно Обвинителство (СЈО) каде што е на распит.

Се уште не е познато за причините за посетата на Јанкуловска на оваа институција, но може да се претпостави бидејќи е под истрага за неколку случаи.

 

By s.s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.