8.8 C
Skopje
Thursday, February 22, 2024

Мицкоски: На избори народот ќе одлучи дали е за понижена Северна Македонија или достоинствена Република Македонија

И покрај сите притисоци гордо се именувавме како Македонија и Македонци, и покрај сите неправди преку нашите спортисти Светот не именуваше и препознаваше како Македонија и Македонци.

И беше вака се додека не се појави Зоран Заев, човек кој единствено поради личен интерес и заштита на криминалот прифати смена на името во Северна Македонија.

Затоа избори на кои народот ќе одлучи дали е за понижена Северна Македонија или достоинствена и успешна Република Македонија!

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -