Фитнес убавица: Една нејзина објава на Instagram чини 14.500 евра

0
3
Фото

Доволно е да се каже дека оваа Instagram убавица ја следат повеќе од 11 милиони луѓе, а од спонзорирани објави на социјалната мрежа досега има заработено 3,4 милиони евра.

Колумбијката Анлела Сагра е фитнес инструкторка која решила нејзината најголема страст да ја спои со природната убавина и да заработи од тоа на социјалните мрежи. Една нејзина спонзорирана објава на Instagram чини 14.500 евра, што е далеку повеќе од годишната плата на еден Македонец.

Фото

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here