Снимано е денес – ВИДЕО од „Дурмо Турс“ покрена лавина од реакции – каде е полицијата?

0
2

На социјалните мрежи се појави видео од компанијата „Дурмо Турс“ односно нивни автобус, кој на автопатот Скопје – Тетово се движи со голема брзина.

Компанијата „Дурмо Турс“ им е добро позната на сите по сообраќајната несреќа која се случи пред неполн месец, во која животот го загубија 15 личности.

На социјалните мрежи под објавата на видеото се прашува: „Дурмо Турс“ повторно над дозволените 120 километри на час на автопатот Скопје – Тетово, каде е полицијата?

Видеото е на Фејсбук страната Тетова Сот:

https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1830440370393950/?__xts__%5B0%5D=68.ARCPzYw2R2kdo3J97j9vgXRAFyOsk5PRoPMdKUPrRK0IoRhbOZ07cyL-Vi8hhDvIg4-z1T7f6rRQ2E6TOtDKDV5zO8ZcQgAQoK9iIl4rsIVk0i1KP96Q_MPczKmeZFYFGKtIug4IqTZFYxw6GBe61rLtcJFfDn-4W5c-LjkhFO6JknS0rKkUur95tBCvxQk2zfdz3tV0hECqIFYt0j-4ZHIyUmM4bKM5bf1XQCwwKr9O58s1918JgWcah9zlXE9hwWyXo6WEcjg43bvZZL7V698Y23DVkFx7tJ3kytMRuUuNS3lykikFLkKQhRsDu8p5yU6lnZaeZ3oJtt-vo43y_6APRc3XAM7O2Mg&__tn__=-R

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here