14.8 C
Skopje
Tuesday, April 16, 2024
Платено политичко рекламирање

На домашна адреса и пристигнале милион писма кои ја вознемирувале: Кога дознале од кого се испраќани останале изненадени

За да му се одмазди на поранешниот партнер, 69-годишна жена од Хрватска на својата адреса си праќала заканувачки писма и пријавила во полиција дека се од партнерот.

Жената од местото Кутина во Хрватска, поднела лажна кривична пријава во полицијата поради пријава за незаконска наплата. Таа навела во пријавата дека непoзнат маж и се заканувал по живот дека мора да плати одреден долг.

По извршената истрага, полицијата утврдила дека жената сама себе си ги праќала писмата за да му наштети на поранешниот партнер, веднаш по раскинување на врската.

поврзани објави

- Advertisement -

Последни објави