29.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

После ова видео никогаш нема да ви текне да ја погледнете, а камоли да пиете Кока Кола

Еден влогер направи истражување колку е навистина штетна Coca Cola, колку шеќери соджи и колку е здраво да се конзумираат толку шеќери во нашиот организам.

Погледнете го ова навистина интересно и поучно видео за да видите Coca Cola што навистина содржи во неа. После овој експеримент на вас оставаме да одлучите дали ќе конзумирате Coca-Cola.

Инаку, на интернет кружат видеа за тоа што се случува кога телото на човекот односно неговиот организам ќе прима Кока Кола. Шеќерот во крвта после само 20 минути нагло се крева, ни расте крвниот притисок после само 40 минути, ни се шират нашите зеници. Што од ова е точно, а што не, останува секој сам да си заклучи. Еве го ова видео:

поврзани објави

Последни објави