Го донесе на просјачки стап: Се разведе најбогатиот човек на светот

0
1

Разводот на главниот извршен директор на „Амазон“, Џеф Безос и Мекензи Безос, официјално заврши, а медиумите го прогласија за „најскапиот во светот“, откако беше пријавено дека вкупниот трошок изнесува 137 милијарди долари.

Двајцата се во брак 25 години, а по завршувањето Мекнзи рече: “Благодарна сум што процесот на распуштање на мојот брак со Џеф заврши, и тоа не беше можно без взаемна поддршка, но и од оние кои дојдоа од сите нас кои дојдоа кај нас Со нетрпение ја очекуваме следната фаза од нашиот живот како родители и пријатели. Среќен сум што можам да ги дадам сите мои приходи во “Вашингтон пост” и “Блу Орџино”, како и 75% во “Амазон”, плус контролата на гласањето над мојата да го поддржам нејзиниот континуиран придонес кон тимовите на овие неверојатни компании, возбуден сум поради моите планови. Благодарен сум за минатото и со нетрпение го очекувам она што напредува “.

Луѓето од социјалните мрежи биле шокирани кога виделе како разводот функционира “пријателски”. На пример, едно лице рече: “Посакувам моите родители да се разведат на таков пријатен начин”, а другиот: “Можете ли да ни помогнете во Велика Британија околу Бреџита, не можеме да го решиме нашиот развод од ЕУ”.

“Лорен и Џеф поминаа многу време заедно минатата година, а тоа почна да се случува уште почесто во изминатите месеци. Првично, тоа беше социјално и забавно на забавите, но времето кое го помина заедно заедно дефинитивно еволуираа, предизвикувајќи ги веѓите да се зголеми. Џеф, исто така, се состана со мала група пријатели на Лорена. Двете од нив сега се многу блиски “, објави Мирор.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here