Sun. Sep 24th, 2023

Тинејџер почина откако беше каснат од отровна кобра. Несреќата се случила кога младо момче се обидело да ја бакне кобрата и да направи фасцинантна фотографија.

Кога се обидел да позира за фотографија, обидувајќи се да ја бакне змијата на глава, таа во тој момент се свртила кон него и го каснала.

Тинејџерот веднаш бил пренесен во болница во Нави Мумбаи во Индија, каде пет дена покасно ја загуби битката за живот.

„Toj најпрво ја спаси змијата од автомобил, а потоа во обид да ја бакне, таа го касна на градите“, изјави негов пријател.

Ова младо момче во својот живот има спасено повеќе од 100 змии, а почина на 2. фебруари.

https://youtu.be/12Xn8tSLgtg

By D.S

Leave a Reply

Your email address will not be published.