Видео: Карлеуша раскажува виц за плавуши

0
1
Jelena Karleusa

Популарната пејачка Јелена Карлеуша повторно во центарот на вниманието.

Ја прашуваат Јелена Карлеуша: Дали се срамите од вашите гради? Јелена одговара: А зошто да се срамам кога не се мои.

Ова е само еден виц за популарната пејачка Јелена Карлеуша која е една од оние пејачки кои навистина знае да предизвика фама не само во Србија туку и на целиот Балкан. Имено, покрај тоа што знае да го привлече вниманието поради својот изглед, пеење и однесување, Карлеуша знае да раскаже и добар виц.

Во едно нејзино гостување, запрашана дали знае виц за плавушите Јелена одговара: Го слушнав најновиот, вели таа и продолжува да го раскажува вицот. Погледнете го видеото каде Јелена раскажува виц за плавушите.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here